MENÜ

Sadio Mane adım adım Bayern Münih'e! Anlaşma yakın

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Sadio Mane, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Bayern Münih'in Senegalli yıldız ile anlaşmaya yakın olduğu ve transfer için Liverpool'la görüşmeleri sürdürdüğü iddia edildi.

Sadio Mane adım adım Bayern Münih'e! Anlaşma yakın

Liverpool'un son yıllardaki başarılı performansının önde gelen isimlerinden biri olan Sadio Mane, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Bayern Münih, Sadio Mane ile anlaşmaya çok yakın. Alman devi ile Senegalli yıldızın kısa süre içerisinde şartlarda anlaşmaya varması bekleniyor.

Bayern Münih, Liverpool'u ikna etmek ve tam bir anlaşmaya varmak için ise yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor. İki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Önceliği Bayern Münih

Liverpool, Benfica'dan Darwin Nunez'i kadrosuna katmaya hazırlanırken, Sadio Mane ise kararını verdi ve takımdan ayrılmak istiyor. Senegalli yıldızın transferde önceliği ise Bayern Münih.

Liverpool’la sözleşmesinin bitmesine bir yıl kalan Mane, geçtiğimiz sezon 51 maçta forma giyerken, 23 kez ağları havalandırdı ve 5 kez de asist yapmayı başardı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ