MENÜ

Sadık Çiftpınar dünya yıldızına benzetildi!

UEFA Avrupa Ligi son 32 tur ilk maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Rusya ekiplerinden Zenit'i konuk etti. Karşılaşmaya müthiş başlayan sarı-lacivertliler maçı da 1-0 kazandı. Fenerbahçe - Zenit maçının tek golü Slimani'den geldi. Sadık Çiftpınar da maçın en iyilerinden biri olarak ön plana çıktı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Sadık Çiftpınar'ın Zenit maçında gösterdiği performansı değerlendirdi.

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi son 32 tur ilk maçından galip geldi. Rus takımı Zenit'i Kadıköy'de konuk eden sarı-lacivertliler maçı Slima'nin golüyle 1-0 kazandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Zenit maçında Sadık Çiftpınar da maçın en iyilerinden biri olarak ön plana çıktı. TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan yazarımız Cem Dizdar, Sadık Çiftpınar'ın Zenit maçında gösterdiği performansı değerlendirdi.

Sadık Çiftpınar'ın çalışkan olduğunu ifade eden Cem Dizdar, "Sadık bu maçta modern mevki oyuncusundan örnekler verdi. Biraz David Luiz diyelim, saçından falan benzetelim. Birkaç pozisyon oynayabilmeli artık ki rakip şaşırsın. Tek pozisyon yani yerinde oynadığında rakibi şaşırtamıyor, maça farklılık getiremiyorsun. Sadık'ın bu maçta ki en iyi yanlarından biri birkaç pozisyon oyuncusu gibi davrandı saha içinde o da takımına değer kattı." dedi.

YORUM YAZ