MENÜ

Sadık Çiftpınar, takımı gülme krizine soktu!

Fenerbahçe, yeni transferi için imza töreni düzenlendi. Futbolcular teknik heyet ve kulüp çalışanlarıyla gerçekleştirilen imza töreninde yeni transferlere soruları futbolcular ve çalışanlar yöneltti. İlk olarak Sadık Çiftpınar merak edilenleri yanıtladı. Başarılı futbolcu Volkan Demirel'le bir otelin havuz başında gerçekleştirdiği görüşmeyi anlattı.

Fenerbahçe yeni transferleri için görülmemiş bir imza töreni gerçekleştirdi. Sarı lacivertlilerde futbolcular teknik heyet ve kulüp çalışanlarıyla gerçekleştirilen imza töreninde yeni transferlere soruları futbolcular ve çalışanlar yöneltti.

Haberin Devamı

İmza töreninde Sadık Çiftpınar, Volkan Demirel'le bir otelin havuz başında gerçekleştirdiği görüşmeyi anlattı.

Volkan Demirel'in "Havuz başında Volkan Demirel'le bir görüşme gerçekleştirmişsiniz. Detaylarını anlatabilir misiniz?" sorusuna Sadık Çiftpınar, "Evet, gerçekten havuz başında çok romantik bir görüşme gerçekleştirdik. Mum ışında" diyerek salonu güldürdü.

Sadık Çiftpınar sözlerine "Fenerbahçe'yle alakalı kendisine gelişmeler olduğunu ilettim. Benim ne kadar iyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğumu anlattım. Bu konuda kendisine teşekkür ediyorum. Onun varlığı bize her zaman güven veriyor." dedi.

YORUM YAZ