MENÜ

Sadık Çiftpınar, güç topluyor!

Fenerbahçe'nin stoperi Sadık Çiftpınar, corona virüsü salgını yüzünden karantina günlerini evinde geçiriyor. 27 yaşındaki futbolcu, evinde antrenman yaptığı anları sosyal medya hesabından sürdürüyor.

Sakatlığı nedeniyle sezonu erken kapatan Sadık Çiftpınar, koronavirüs salgını yüzünden karantina günlerini evinde geçiriyor. Fenerbahçeli oyuncu evinde yaptığı antrenmanları sosyal medya hesabından paylaşmayı sürdürüyor. İşte Sadık Çiftpınar'ın paylaşımı...

Haberin Devamı

SADIK ÇİFTPINAR KİMDİR?

2019-20 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 7 resmi maçta görev yapan Sadık Çiftpınar, söz konusu karşılaşmalarda 313 dakika sahada kalırken, 1 de gol attı.

Yeni Malatyaspor'da yıldızını parlatan deneyimli oyuncu, 2015-19 yılları arasında sarı-siyahlı formayı terletti. Sadık, 2018-19 sezonunun kış transfer döneminde 750 bin Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olurken, Yiğithan Güvenli bonservisiyle, Barış Alıcı ise kiralık olarak gönderildi.

Seyhan Belediyespor ve Galatasaray altyapılarında da şans bulan Sadık, 2013-15 yılları arasında Akçabatspor'un kadrosunda yer aldı.

Alt yaş milli takımlarında 21 maça çıkan Sadık Çiftpınar, bu karşılaşmalarda 2 gol kaydederken, henüz A Milli Takım formasını giyemedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2022 yılının Temmuz ayına kadar devam eden Sadık Çiftpınar, sağ bek pozisyonunda da görev yapabiliyor.

1 Ocak 1993 tarihinde Adana'da dünyaya gelen Sadık Çiftpınar, U-20 Milli Takımımız'da çıktığı 8 maçta 1 gol attı. U-19 Milli Takımımız'ın formasını 3 maçta giyen Sadık, U-18 Milli Takımımız'da 6 maça çıktı. U-17 Milli Takımımız'da ise 4 maçlık periyodu 1 golle tamamladı.

YORUM YAZ