MENÜ

Sadi Tekelioğlu: Douglas herhalde ayrılmayı düşünüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, "Douglas herhalde ayrılmayı düşünüyor" dedi.

Sadi Tekelioğlu: Douglas herhalde ayrılmayı düşünüyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’nda karşılaştıkları ve 3-0 yendikleri Adanaspor maçına ilişkin, "İlk yarıda rakibin üç pozisyonunu Onur inanılmaz şekilde kurtardı. Belki de onlardan biri gol olsaydı maç istediğimiz gibi gitmeyebilirdi" dedi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekelioğlu, bu tür maçların genellikle sıkıntılı geçtiğini ifade ederek, devre arasının ardından futbolcuların ilk kez forma giydiğini anımsattı. 15 günlük arada futbolcularına yaklaşık 5 gün izin verdiğine işaret eden Tekelioğlu, şöyle devam etti:

"Normalde 5 gün izin olmaz. Yılbaşında yabancıya izin verince yerliye de vermek zorunda kaldık. İlk yarıda bunun sıkıntısını çektik. İkinci yarı oyuna ağırlığımız koyduk. Zaman zaman iyi oynadık, zaman zaman dengeli maç oldu. Kupa maçlarında bu tür galibiyetler önemlidir. Kazanırsak grup birinciliğini büyük ölçüde alma şansımız doğuyordu. Bu da son 16’ya kaldığımız zaman kendi sahamızda oynayabileceğiniz ve büyük takımlarla karşılaşmadan son 4’e kadar gidebileceğiniz anlamına geliyor. Kupada doludizgin yolumuza devam ediyoruz. Sonradan oyuna giren Soner, Ramazan ve Muhammet iyi katkı yaptılar. Mustafa ve Yusuf Bursaspor maçında cezalı. Adana ile oynanacak rövanş maçında ona göre takım tertibi düşünüyoruz. Buradaki müsabakadan 3 kişiye görev vermeyebilirim."

"Douglas herhalde ayrılmayı düşünüyor"

Tekelioğlu, antrenmanlara katılmayan Brezilyalı oyuncu Douglas Franco ile ilgili bir soruya ise, "Douglas herhalde ayrılmayı düşünüyor. Bize de çok fazla bilgi verilmiyor. Bugüne kadar gelmedi. Gelip gelmeyeceği konusunda da çok fazla bilgim yok" diye konuştu.

İpekoğlu: "Disiplinden koparsanız cezanızı keserler"

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise grup maçlarını önemsemediklerini daha önceden de dile getirdiğini ifade ederek, bu maçlarda ligde forma giyemeyen oyuncularını sahaya sürdüğünü vurguladı. Buna rağmen takımın ilk yarıda iyi bir oyun sergilediğine işaret eden İpekoğlu, şunları kaydetti:

"Bugün gündüz oynanan grup maçının ardından ilk ikiye girerek gruptan çıkma şansımız doğdu. Bunu da elimizin tersiyle itmemeyi düşünüyorduk. Bu nedenle ideal 11 ile sahaya çıktık. Trabzonspor da bugün genellikle ligde görev verdiği oyuncularla mücadele etti. İlk yarıda iyi oynadık. Hatta Trabzonspor’dan daha fazla pozisyon bulduk. İlk yarıda üç tane pozisyona girdik ama Onur başarılıydı. İkinci yarıda özellikle birinci golü yedikten sonra oyun disiplininden koptuk. Tabii ki oyun disiplininden koparsanız Trabzonspor gibi bir takım da cezamızı keser. Artık Trabzonspor ile oynayacağımız rövanş maçını da düşündüğümüz yok. Hafta sonu oynayacağımız Şanlıurfa maçına odaklandık."

Haberin Devamı
YORUM YAZ