MENÜ

Saç ekiminde yepyeni bir teknoloji

Saç ekiminde en yeni teknolojiler kullanılarak uygulanan özel FUE tekniğiyle ağrısız bir şekilde saçsızlığa son veriyoruz.

Saç ekiminde yepyeni bir teknoloji

Saç ekiminde FUE High-C tekniği öncüsü olan Health Company İstanbul, dünyanın dört bir yanından gelen hastalarına ağrısız, acısız, müthiş konforlu bir saç ekimi sağlıyor. Uygulanan özel FUE High-C tekniğiyle graftler belirlenen donör alanından tek tek alınarak, saçsız bölgeye nakil edilmektedir. Bu nakil işleminde ekilen saçların yönleri, kişinin doğal saç yönüne bakılarak belirlenmektedir. İşlemden sonra kişide bölgeye hücre yenileme sağlayan ve kişinin kan dolaşımını hızlandıran, bir aşı yapılmaktadır. Bu aşı, yeni ekilen saçları güçlendirmekte, köklerin yeni yerinde canlanmasını sağlamakta ve saç çıkışlarını yoğun olarak hızlandırmaktadır. Aynı zamanda kişinin var olan kendi saçlarını da güçlendirir ve gürleşmesini sağlar.

Haberin Devamı

Health Company İstanbul saç ekim merkezi hastalarının %80’nini, yurt dışından gelen hastalar oluşturmaktadır. Ve dünyanın dört bir yanından kişiler, özel FUE High-C tekniği için İstanbul’a gelmektedir.

Özel FUE High-C tekniğiyle, bir sene içerisinde istediğiniz doğal ve gür saçlara kavuşursunuz. Kişinin yüz, mimik ve kaş yapısı göz önünde bulundurularak tasarlanan, ön saç çizgisiyle doğallıkta son noktayı yakalayan Health Company İstanbul, uluslararası bilir kişi ödülüne layık görülmüş ve alanında en başarılı saç ekim merkezleri arasında yer almaktadır.

KAŞ’SIZLIĞA SON

Health Company İstanbul kaş ekimi yapmakla beraber, kendi bünyesindeki güzellik bölümü ‘’İSTCLİN’’ aracılığıyla, hastalarına farklı bir alternatif sunmaktadır. 6D multiblading tekniğiyle, kişinin yüzüne en uygun kaş tasarlanır ve daha sonra maksimum kıl atışı yapılarak kaşların doğal görünmesi sağlanır. İşlem öncesi anestezik kremlerle bölge uyuşturulur, işlem sonrasında kişi günlük hayatına rahatlıkla devam edebilir. Kişi 6D multiblading işleminden sonra, çizilen kaşı kendi kaşlarından ayırmakta güçlük çekecektir. Health Company İstanbul, kaşlarının seyrekliğinden şikayet eden, hastalarına özel kaş vitamini de uygulamaktadır. Uygulanan kaş vitamini, kaşları köklerden beslediği için gürleştirir ve herhangi bir sebepten dolayı küsmüş, dökülmüş kaşların yeniden çıkmasını sağlar. İşlem 15 günde bir uygulanmakta, kişiye göre 6 ila 8 seans arasında değişmektedir.

Haberin Devamı

ÜCRETSİZ MUAYENE

Health Company İstanbul, diğer tüm güzellik ve estetik işlemleriniz için de hizmetinizde olup tüm analiz ve muayeneler ücretsiz sunmaktadır.

İREM SÖKMEN KİMDİR?

16 sene Hollanda’da yaşamış Health Company İstanbul kurucusu İrem Sökmen, saç ekimi, plastik cerrahi ve güzellik sektöründe aktif bir şekilde faaliyet göstermekte olup, başta Hollanda olmak üzere ve diğer dış ülkelerden getirdiği yeniliklerle sektöre öncülük etmektedir.

YORUM YAZ