MENÜ

Sabrın sonu Larin

Devre arasında kiralık gitmek istemeyen Kanadalı forvet, şans bulamamasına rağmen moralini hiç bozmadı, hırsla çalışarak Şenol Güneş’ten formayı aldı, ilk maçında golünü atmayı da başardı.

Sabrın sonu Larin

Milliyet Gazetesi'nden Onur Dinçer'in derlediği habere göre; Beşiktaş formasını giydiği ilk maçta golünü atan Cyle Larin, Türkiye serüvenine hızlı bir giriş yaptı. Transfer sürecinde bir süre yaşanan belirsizliğin ardından kadroya dahil edilen ve aylardır sabırla görev bekleyen Kanadalı forvet bulduğu ilk fırsatı iyi kullandı.

Cyle Larin’in idmanlardaki en istekli isimlerden biri olduğu ve Teknik Direktör Şenol Güneş’in memnuniyetini oyuncuya ilettiği öğrenildi. Beklediği forma şansı bir türlü gelmeyen 22 yaşındaki futbolcunun, bu olumsuzluğa karşın küsmemesi, antrenman performansını sürekli yukarı çekmesi, deneyimli teknik adamı kendisine forma vermeye sevk etti.

Beşiktaş’ta gelecek sezon istikrarlı bir şekilde forma giyebileceğine inanan Cyle Larin’in devre arasında kiralık gönderilmeye soğuk baktığı ve takımda kalmak istediği belirlendi.

Göztepe maçında attığı golle siyah-beyazlıları sevindiren Cyle Larin’e karşılaşma sonrası tebrik yağdı. Yakınları ve bazı eski takım arkadaşlarının oyuncuya ulaşarak özel olarak kutladıkları aktarıldı. Bu gelişmelerin ardından morali tavan yapan Larin’in özgüveninin üst seviyeye çıktığı belirtildi. Gelecek sezonu kendisine asıl hedef olarak belirleyen Kanadalı futbolcunun mümkün olan en çok sayıda maçta görev alarak lige de alışmayı amaçladığı ve sıkı çalışmalarına bu doğrultuda devam edeceği vurgulandı.

Büyük destek

Cyle Larin’in formadan uzak kaldığı dönemde en büyük destekçisinin Atiba Hutchinson olduğu öğrenildi. Atiba’nın, vatandaşının her türlü sorunuyla yakından ilgilendiği gibi, oynayamadığı için eksiklik hisseden takım arkadaşına bu konuda motivasyon yüklediği de belirlendi. Ayrıca son milli arada, Kanada Milli Takımı’nda görev almasının da Larin’in hazır olmasını sağlayan bir diğer faktör olduğuna vurgu yapıldı.

İlk maçları hiç boş geçmiyor

Larin’in ilk maçlarında gol atmayı adeta bir gelenek haline getirdiği ortaya çıktı. Göztepe karşısında fileleri havalandıran Kanadalı forvet geçtiğimiz sezonlarda da benzer bir görüntü sergilemişti. Orlando City ile geçen sezonun ilk maçında New York City’ye karşı gol bulan Larin, Salt Lake karşısındaki 2 sezon öncenin açılış karşılaşmasında da fileleri havalandırdı. Genç forvet, Kanada Milli Takımı’nın formasını giydiği ilk resmi maçı da suskun geçmezken, 2015’te Dünya Kupası elemelerindeki Dominik maçında da golünü atmayı başarmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ