MENÜ

Rui Mota: Attığımız gol neden iptal oldu bilmiyoruz

Gaziantep FK yardımcı antrenörü Rui Mota, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Sa Pinto'nun cezası nedeniyle yerine konuşan Rui Mota, attıkları golün neden iptal edildiğini anlayamadıklarını söyledi

Rui Mota: Attığımız gol neden iptal oldu bilmiyoruz

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Rui Mota, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Rui Mota, "İlk yarının son 15 dakikasında iyi oynadık. Attığımız gol neden iptal oldu bilmiyoruz. Muhtemelen hakem de bilmiyor. Hatalardan ötürü emeğimizin karşılığını alamıyoruz. Bu maçı kaybetmeyi hiç hak etmedik. Maç 2-1 olduktan sonra pozisyonlar bulduk ama gole çeviremedik" ifadelerini kullandı.

Rui Mota basın toplantısında ise "Bugün 2 farklı yarı vardı. İlk yarıda zorluk yaşadık ama pozisyon vermedik. Top bizdeyken sabırlı olmamız gerekiyordu ama bunu yapamadık ilk yarıda. Daha sonra ilk yarının son10-15 dakikasında iyi oynadık. Fenerbahçe kalesinde tehlikeli pozisyonlar oluşturduk. Burada bizim attığımız gol var aleyhimize verilen karar var, gol neden iptal edildi anlamadık. Hatta hakemin kendisi bile anlamadı neden iptal ettiğini. Buna rağmen VAR'a bile gitmedi. Geçen hafta Fenerbahçe'nin itiraz ettiği bir pozisyon vardı buna benzer bir pozisyon vardı. Daha hafif bir pozisyonumuz olmasına rağmen faul çalındı. 1 değil 2 değil neden böyle davranılıyor. 2'nci yarı da maalesef bireysel hatadan gol yedik sonra 1-1'i bulduk 2-1'ide bulabilirdik ama atamadık. Fenerbahçe 2-1'i bulduktan sonra da birçok pozisyona girdik ama değerlendiremedik maalesef. 3'üncü golden fazla bahsetmeye gerek de yok. Beraberliği yakalamak puan almak için oyuncularımız her riski aldılar ama maalesef ol yedik. Oyuncularımız bir kez daha son dakikaya kadar puan almaya gayret ettiklerini gösterdiler" dedi.

YORUM YAZ