MENÜ

Rota Elderson

Büttner transferinde bir türlü mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş, rotayı daha önce Daniel Amokachi'nin de önerdiği Elderson'a çevirdi. Braga'dan ayrılmayı düşünen Nijeryalı oyuncu, Kartal'a sıcak bakıyor

Rota Elderson

Sol bek transferi için uzun süredir çalışmalar yapan Beşiktaş, daha önce de gündemine gelen Elderson için düğmeye bastı. Yaklaşık 2 ay önce Beşiktaş’ın eski yıldızı Daniel Amokachi tarafından Kara Kartal’a tavsiye edilen 25 yaşındaki oyuncu için Siyah-Beyazlılar temasa geçti. Braga’da forma giyen ve Nijerya Milli Takımı’nın da değişilmez isimlerinden olan genç futbolcu, Portekiz temsilcisinin sol beke yaptığı takviye nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor. Bu bölgeye Beira Mar’dan Joaozinho’yu transfer eden Braga, Elderson’u da gözden çıkardı. Daha önce Nijeryalı futbolcu için 3 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Portekiz ekibinin, bu bedeli aşağıya çekeceği öğrenildi. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Elderson için Beşiktaş kiralama yöntemini masaya yatırdı.

Menaceriyle anlaşıldı

Oyuncunun menaceriyle geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Beşiktaş Yönetimi, her konuda anlaşmaya vardı. Futbolcuyu Siyah-Beyazlı kulübe gelmeye ikna eden idareciler, hemen ardından Braga’ya resmi teklifte bulundu. Beşiktaş’ın yaptığı teklifi düşünen Braga Yönetimi, en kısa sürede cevap vereceğini de belirtti. Ancak Portekiz ekibinin kiralama yöntemine çok sıcak bakmadığı da gelen haberler arasında. Elderson’un sözleşmesinin 1 yıl sonra bitecek olması nedeniyle kiralama yöntemi şu an için zor görünüyor. Beşiktaş, gelecek habere göre Elderson’a resmi imzayı attıracak.

Orhan Yıldırım

Sol bek, taraftarı da çıldırttı!

Beşiktaşlı taraftarlar, sol bek konusunda yaratıcı yorumlarda bulunuyor. Sosyal medyada transferin bitmesini bekleyen Siyah-Beyazlılar’ın yaptığı yorumların bazıları şöyle:
Bak beyim sana iki çift lafım var: Sol bek.
Nikahına beni çağır sevgilim, istersen sol bekin olurum senin.
Güz gülleri gibiyim, hiç sol bek yaşamadım. Ya sol beki bilmedim yıllarca, ya sol bek için geç kaldım.
Aramadığım sol bek kalmıyor, sabahtan yatana kadar.

Haberin Devamı
YORUM YAZ