MENÜ

Ronaldo'yu ağlatan soru!

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, İngiltere'de yayın yapan ITV televizyonuna verdiği röportajda rahmetli babası hakkında gelen bir soru üzerine gözyaşlarına boğuldu.

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo, İngiliz ITV televizyonunda yayınlanana Good Morning Britain programına konuk oldu. Programın sunucusu Piers Morgan ile oldukça geniş bir röportaj gerçekleştiren 34 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu, 20 yaşındayken kaybettiği rahmetli babası hakkında gelen bir soru üzerine gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Alkol bağımlılığı nedeniyle 52 yaşında hayata gözlerini yuman Jose Dinis Aveiro'nun kendisinden övgüyle bahsettiği bir videoyu izledikten sonra duygularına hakim olmayan Ronaldo, "Bunu daha önce hiç görmemiştim. Babamı tam anlamıyla tanımıyorum. Kendisi bir alkolikti. Bu nedenle onunla hiçbir zaman normal bir diyaloğa giremedim." ifadelerini kullandı.

Yıldız isim, futbol kariyerinde elde ettiği pek çok büyük başarıyı babasının görememesinden ötürü büyük üzüntü duyduğumu söylerken "Ailem, annem, erkek kardeşlerim, hatta en büyük oğlum bile dünyanın en iyisi olduğumu gördü. Ancak babam hiçbir başarıma tanıklık edemedi. Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı." şeklinde konuştu.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ