MENÜ

Ronaldo ve Buffon'dan anlamlı davranış! Arnavut çocuklara...

Juventus'un ünlü oyuncuları Ronaldo ve Gianluigi Buffon, Arnavutluk'ta yaşanan deprem sırasında balkondan atlayıp kurtulan iki Arnavut çocuğa forma hediye etti. 26 Kasım 2019'da Arnavutluk'ta 6.4 şiddetinde deprem gerçekleşmiş ve iki çocuk balkondan atlayıp sağ olarak kurtulmuşlardı.

Ronaldo ve Buffon'dan anlamlı davranış! Arnavut çocuklara...

Juventus forması giyen dünyaca ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo ve Gianluigi Buffon, depremde balkondan atlayarak sağ kurtulan iki Arnavut çocuğuna forma hediye etti.

Haberin Devamı

Arnavutluk'un Durres şehrinde, 26 Kasım'daki 6.4 şiddetindeki depremde balkondan atlayarak sağ kurtulan iki Arnavut çocuğuna dünyaca ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo ve Gianluigi Buffon sürpriz yaptı. İki ünlü futbolcu, depremde balkondan atlayarak hayatlarını kurtulan Arnavut çocuklara imzalı forma hediye etti. Ünlü futbolcular çocuklara forma hediye ederken, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama da bu sürpriz buluşmayı sosyal medya hesabından canlı olarak paylaştı. Öte yandan Rama, deprem sonrası hastanede ziyaret ettiği çocuklara, Ronaldo ve Buffon'la görüştüreceğine dair söz vermişti.

Enis TABAK, (DHA)

YORUM YAZ