MENÜ

Ronaldo evi hediye etti, mahkemelik oldu

Cristiano Ronaldo, bir dönem adının ilişki dedikoduları ile anıldığı yakın arkadaşı Badr Hari'ye lüks daire hediye edince mahkemelik oldu.

Ronaldo evi hediye etti, mahkemelik oldu

Portekizli yıldız, Fas asıllı kickboksçu Badr Hari ile geçtiğimiz yıl yakın arkadaş olmuş, ve haftanın 3-4 günü Hari'yi görebilmek için özel jeti ile Madrid- Fas arası mekik dokumuştu. Bu gezilerin, futbolcunun performansını kötü yönde etkilediği gerekçesiyle başta kulüp başkanı Florentino Perez olmak üzere Eflatun-Beyazlılar'ın yönetim kadrosunun ve dönemin teknik direktörü Benitez'in hoşuna gitmiyordu.

31 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz senelerde marka yüzü olabilmek için Trump Towers ile yaptığı bir anlaşmada kendisine iş adamı tarafından hediye edilen 12 milyon dolar değerindeki lüks çatı katını arkadaşı Badr Hari'ye armağan edince Trump Şirketi tarafından mahkemelik oldu.

Ortaya çıkmaması gereken bu sır yüzünden 10 milyon euro zarara uğradıklarını belirten şirket sözcüsü, Ronaldo'nun bu davranışı karşısında çok üzüldüklerini ve zararlarını terafi etmek üzere davayı açtıklarını belirtti.

Madridli yıldızın gelen haberlerle moralsiz olduğu belirtildi.

Büke Narin/Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ