MENÜ

Ronald Araujo, Barcelona'nın sözleşme uzatma teklifini reddetti

Barcelona'nın Uruguaylı stoperi Ronald Araujo, Katalan ekibinin sözleşme uzatma teklifini reddetti. Bu gelişmenin ardından Premier Lig devleri Manchester United ve Chelsea, futbolcunun durumunu yakından takip etmeye başladı.

Ronald Araujo, Barcelona'nın sözleşme uzatma teklifini reddetti

Barcelona ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan 22 yaşındaki Uruguaylı stoper Ronald Araujo, Katalan ekibinin yeni kontrat teklifini kabul etmedi. Bu gelişmenin ardından Premier Lig devleri Manchester United ve Chelsea, futbolcunun durumunu yakından takip etmeye başladı.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan habere göre sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Ronald Araujo, Barcelona'nın ilk kontrat uzatma teklifini reddetti.

Oyuncunun menajeri ve Katalan kulübü arasındaki görüşmeler geçen hafta gerçekleşti, ancak görüşmelerin dostane bir şekilde geçmesine ve ilerleyen günlerde tarafların yeniden bir araya gelmelerinin beklenmesine rağmen kulüpten futbolcuya yapılan ilk teklif kabul görmedi.

Manchester United ve Chelsea alarma geçti

22 yaşındaki Uruguaylı futbolcunun sözleşme uzatma teklifini kabul etmemesi, Premier Lig devleri Manchester United ve Chelsea'yi de alarma geçirdi. İki kulüp eğer futbolcu, Barcelona ile anlaşma sağlayamaz ise transfer girişimlerine başlayabilir.

Gerard Pique ile birlikte Barcelona savunmasının önemli parçalarından biri olan Araujo, savunmanın hem sağı hem de solunda oynayarak da çok yönlülüğü ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Savunma bölgesinin Barcelona için son yıllarda bir sorun olması sebebiyle Katalan ekibinin sportif direktörü Mateu Alemany, genç ve potansiyelli bir futbolcu olması nedeniyle Araujo'nun kontrat uzatmasını bir öncelik haline getirdi.

Araujo kalmak istiyor

Araujo her ne kadar ilk teklifi kabul etmemiş olsa da takımda kalmak istiyor ancak genç stoper kendi istediği şartlara yakın bir kontrat talep ediyor.

YORUM YAZ