MENÜ

Roma'dan şok karar! Cengiz Ünder'i satılık listesine koydu

Corona virüs ile mücadele eden İtalya'da Roma forması giyen Cengiz Ünder ile ilgili flaş bir karar alındı. Sporda da maddi olarak büyük çalkantıların yaşanmasına sebep olan corona virüs nedeniyle milli futbolcumuz Cengiz Ünder, kulübünde ilk gözden çıkartılan isim oldu.

Roma'dan şok karar! Cengiz Ünder'i satılık listesine koydu

Avrupa'da Corona virüsten en çok etkilenen ülkelerden olan İtalya'da rakamlar giderek büyüyor. İtalya'da bugüne kadar 135 bin 942 Corona virüs vakası tespit edildi. Ölüm sayısı 17 bin 127 olarak açıklanırken 24 bin 392 kişi de iyileşti. Bir yandan virüsle mücadele sağlık kuruluşları tarafından yapılırken bir yandan da ölen insanlar için törenler ve defin işlemleri yapılıyor. Şehirlere giren askeri araçlarda ölen yüzlerce insanın naaşları alınarak morglara veya soğuk hava depolarına götürülüyor.

Haberin Devamı

Spor kulüpleri de etkilendi

Ülkede bütün spor karşılaşmaları durmuş halde. Ne zaman başlayacakları ise bilinmiyor. İtalya Serie A da salgından nasibini almış durumda. Öyle ki bazı kulüpler gelir yaratmak için yıldız futbolcularını satış listesine koymaya hazırlanıyor.

Calciomercato'nun haberine göre, koronavirüsten maddi anlamda olumsuz etkilenen Roma'da satılacaklar listesinin en başına Cengiz Ünder yazıldı. Calciomercato adlı internet sitesi haberi, 'Corona virüsten etkilenen Roma'da ilk kurban Cengiz Ünder' olarak servis etti.

YORUM YAZ