MENÜ

Roma'dan sürpriz karar: Jose Mourinho ile yollar ayrıldı, yerine gelen isim açıklandı

İtalya Serie A'da dokuzuncu sırada yer alan Roma'da Teknik Direktör Jose Mourinho ile yolların ayrıldığı açıklandı. İtalyan devi, Portekizli teknik adamın yerine göreve gelen ismi resmen açıkladı. İşte detaylar...

Roma'dan sürpriz karar: Jose Mourinho ile yollar ayrıldı, yerine gelen isim açıklandı

2021 yılından beri İtalya Serie A ekibi Roma'yı çalıştıran Portekizli efsane teknik adam Jose Mourinho'nun görevine son verildi. Başkent ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Haberin Devamı

"Roma, Jose Mourinho ve teknik ekibinin kulüpten ayrılacağını duyuruyor. Mourinho, Mayıs 2021'de Roma tarihinin 60. teknik direktörü olarak ilan edilmişti.

Takımı 25 Mayıs 2022'de Tiran'da Konferans Ligi şampiyonluğuna ve geçen sezon Budapeşte'de Avrupa Ligi finaline taşıdı. Dan ve Ryan Fredkin, 'Jose'ye Giallorossi'yegelişinden bu yana gösterdiği tutku ve bağlılık için teşekkür ediyoruz' dedi. Onunla her zaman harika anılamarımız olacak, ancak kulübün menfaatleri açısından avil bir değişimin gerekli olduğuna inanuyoruz.

Jose ve ekibine gelecek için en iyi dileklerimizi sunuyoruz. A takımın yeni teknik direktörlük göreviyle ilili gelişmeler kısa süre içinde duyurulacaktır."

Romadan sürpriz karar: Jose Mourinho ile yollar ayrıldı, yerine gelen isim açıklandı

ROMA RESMEN AÇIKLADI

Haberin Devamı

İtalyan kulübü Jose Mourinho'nun yerine göreve Daniele De Rossi'nin getirildiğini açıkladı. Yapılan duyuruda; "AS Roma'nın teknik sorumluluğunu Daniele De Rossi'ye devredebildiğimiz için çok mutluyuz, zira kendisini her zaman farklı kılan liderlik ve hırsının sezon sonuna kadar takımın hedeflerine ulaşmasında etkili olacağına inanıyoruz.

Daniele'yi kulüple birleştiren kopmaz bağı biliyorduk ancak önümüzdeki aylar için bu meydan okumayı hemen kabul etmesindeki coşku, bizi oyuncular için bir rehber ve bu kulübün değerlerinin gururlu bir temsilcisi olma yeteneğine daha da ikna etti. Evine hoş geldin Daniele'.

YORUM YAZ