MENÜ

Paulo Dybala'dan Ronaldo ve Messi itirafı! 'Unutamayacağım bir olaydı'

Roma'nın Arjantinli yıldızı Paulo Dybala, vatandaşı Lionel Messi ve bir dönem Juventus'ta aynı formayı giydiği Cristiano Ronaldo'yla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Paulo Dybala'dan Ronaldo ve Messi itirafı! 'Unutamayacağım bir olaydı'

Arjantinli yıldız Paulo Dybala, vatandaşı Lionel Messi ve bir dönem Juventus'ta birlikte oynadığı Cristiano Ronaldo hakkında önemli ifadeler kullandı. Hem Ronaldo hem de Messi'ye yönelik konuşan Arjantinli 10 numara, en sevdiği takım arkadaşlarını da açıkladı.

Haberin Devamı

'ÇOCUKLUK HAYALİMDİ!'

Roma'da forma giyen Arjantinli yıldız Dybala yaptığı açıklamada, "Ronaldo bana spora bağlılığı, kazanmaya odaklanmamı öğretti. Ancak Lionel Messi ile birlikte oynamak çocukluk hayalimdi" ifadelerini kullandı.

Paulo Dybaladan Ronaldo ve Messi itirafı Unutamayacağım bir olaydı

Messi ile ilgili sözlerine devam eden Arjantinli, "Messi, onu sahada görebilecek kadar şanslı olan bizler için sürekli bir ilham kaynağı oluyor. Dünya Kupası şampiyonluğunu onunla paylaşmak unutamayacağım bir olaydı." dedi. 

Paulo Dybaladan Ronaldo ve Messi itirafı Unutamayacağım bir olaydı

'RONALDO BİR ŞAMPİYON!'

Dybala, "Ronaldo bir şampiyon. Onunla birlikte oynamak benim için harikaydı. Suudi Arabistan'da da iyi iş çıkarmasına şaşırmadım. Messi, Ronaldo ve Higuain benim en sevdiğim takım arkadaşlarımdı" açıklamasında bulundu.

YORUM YAZ