MENÜ

Cremonese - Roma maçında olay! Mourinho'dan skandal iddia

İtalya Serie A'da Roma deplasmanda Cremonese ile karşılaştı. Mücadelenin 46. dakikasında kırmızı kart gören Jose Mourinho, maçın ardından yaptığı açıklamada dördüncü hakemle ilgili olay bir iddiada bulundu.

Cremonese - Roma maçında olay! Mourinho'dan skandal iddia

İtalya Serie A'nın 24. haftasında Roma, Giovanni Zini Stadyumu'nda Cremonese'ye konuk oldu. Ev sahibi ekip 17. dakikada Tsadjout'un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Haberin Devamı

Konuk ekip, 71. dakikada Spinazzola'nın attığı golle skora denge getirdi. Mücadelenin 83. dakikasında Hakem Marco Piccinini penatı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Ciofani'nin yaptığı vuruşta top filelere gitti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Cremonese sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu. Ev sahibi ekip bu sezon ligde ilk kez üç puanı alan taraf oldu.

Cremonese - Roma maçında olay Mourinhodan skandal iddia

Bu skorun ardından, ligde kalma mücadelesi veren Cremonese 12 puana yükselerek 19. sırada yer aldı. 44 puanda kalan Roma ise beşinci sırada bulunuyor. Roma gelecek hafta sahasunda Juventus'u konuk edecek. Cremonese ise deplasmanda Sassuolo ile karşılaşacak.

MOURINHO ATILDI

Mücadelenin 46. dakikasında Hakem Marco Piccinini, Roma'nın yedek kulübesine doğru yönelerek Teknik Direktör Jose Mourinho'yu dördüncü hakemle girdiği diyalog nedeniyle kırmızı kartla oyundan attı.

Haberin Devamı

Portekizli çalıştırıcı, Hakem Piccicini ve dördüncü hakeme çok sert tepki gösterdi. Mourinho bu sezon üçüncü kez kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Cremonese - Roma maçında olay Mourinhodan skandal iddia

MOURINHO'DAN HAKEM HAKKINDA AÇIKLAMA

Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho mücadelenin ardından kırmızı kart ve hakemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Mourinho, kırmızı kart hakkında; "Piccinini bana kırmızı kart gösterdi, çünkü dördüncü hakem ona bunu yapmasını söyledi.

Ama dördüncü hakem bana ne dediğini, nasıl davrandığını ve benim neye tepki gösterdiğimi ona söyleyecek kadar dürüst değil" ifadelerini kullandı.

DÖRDÜNCÜ HAKEM HAKKINDA OLAY İDDİA

Kırmızı kart görmesine sebep olan dördüncü hakeme çok öfkeli olduğu gözlenen başarılı çalıştırıcı, hakemle ilgili bir de iddiada bulundu.

Mourinho, Toriolu olduğunu söylediği dördüncü hakemle ilgili olarak, "Bir daha ki maçı Juventus ile oynayacağız. Benim sahada olmamı istemedi.

Cremonese - Roma maçında olay Mourinhodan skandal iddia

Maçtan sonra soyunma odasına gittim. Piccinini'den kırmızı kart esnasında söylediklerim için defalarca özür diledim. Dördüncü hakeme de ona kırmızı kart görmemi gerektirecek neler söylediğimi sordum. Ama hafıza sorunu var, unutmuş" diye konuştu.

Jose Mourinho'nun Son Dakikada Gelen Porto Golüne Müthiş Sevinci

YORUM YAZ