MENÜ

Rojin Haspolat kimdir? Rojin Haspolat kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ozan Tufan ile dünya evine giren Rojin Haspolat, genç futbolcunun kariyerinin yukarı doğru ivme kazanmasında en önemli isim oldu. Ozan Tufan, Rojin Haspolat ile yaşadığı birliktelik sonrası özel hayatını kusursuz şekilde yaşamaya başlarken, sahada da sınırları zorlayan bir performans sergilemeye başladı. Peki Rojin Haspolat kimdir, kaç yaşında, nerelii? Ozan Tufan'ın nişanlı Rojin Haspolat ile ilgili merak edilenleri hazırladık.

Rojin Haspolat kimdir? Rojin Haspolat kaç yaşında, nereli?

Rojin Haspolat ismi ilk kez 28 Eylül 2020 tarihinde duyuldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda Ozan Tufan ile Rojin Haspolat'ın nişanlandığı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da nişan kurdelesini kestiği bir video Sarı-Lacivertli taraftarların beğeni yağmuruna uğradı. Bu videonun ortaya çıkmasının ardından Rojin Haspolat hızlıca araştırılmaya başlandı. Peki, Rojin Haspolat kimdir nereli kaç yaşında? İşte, Ozan Tufan'ın müstakbel eşiyle ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Rojin Haspolat kimdir? Rojin Haspolat kaç yaşında, nereli?

1996 doğumlu olan Rojin Haspolat, Ozan Tufan'ın altyapısından yetişip yıldızlaştığı Bursa'da dünyaya geldi. Haspolat, önce Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi’nden mezun oldu, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdi. Ozan Tufan’la tam 2 yıldır ciddi bir arkadaşlık yaşayan Haspolat, bazı sanat dergilerinde editörlük ve sanat festivali organizasyonu yapıyor. Ozan’ın, menajeri Mirsad Türkcan ve Rojin Haspolat’ın önerisiyle evini Acarkent’ten Zekeriyaköy’e taşıdığı iddiası var.

Haberin Devamı

Rojin Haspolat kimdir Rojin Haspolat kaç yaşında, nereli

Rojin Haspolat kimdir Rojin Haspolat kaç yaşında, nereli

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la istemeye gittiği Rojin Haspolat’la yine başkanın şahitliğinde evlendi.

Ozan Tufan ile Rojin Haspolat, 31 Mart Çarşamba günü Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek törenle dünya evine girdi. Çiftin nikâh şahitliğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Emre Belözoğlu yaptı. Çift, pandemi kuralları gereği görkemli bir düğün yerine küçük bir merasimle dünya evine girdi.

Üniversiteden mezun olduktan sonra, internet sitesinde "Türkiye'nin demokratikleşmesi ve bireysel özgürlüklerin müzakere edilmediği bir yaşam idealine katkı sağlamak amacı ile kurulduğu" belirtilen Ortak Gelecek İçin Diyalog Derneği'nde 7 ay çalıştı. Rojin Haspolat en son Bebekler ve Çocuklar İçin Uluslararaısı Sanat Festivali Atta Festival'de 1.5 yıla yakın Direktör Yardımcılığı görevini yürüttü.

Haberin Devamı

Rojin Haspolat kimdir Rojin Haspolat kaç yaşında, nereli

Yardımseverliği ile dikkat çeken Rojin Haspolat, Diyarbakır Silvan'da Köy Çocukları Okusun Sosyal Sorumluluk Projesi'ne Çınar Kılıçkaya köyü ortaokulunda ve Van Bahçesaray Güneyyamaç Şehit Uzman Çavuş Faik Balcı İlkokulu'nda ihtiyaç sahibi çocuklara Ozan Tufan ile birlikte yaptığı yardımlarla öne çıktı.

YORUM YAZ