MENÜ

Rodgers'tan Sterling'e sitem

Liverpool hocası Brendan Rodgers yeni kontrat teklifinde bulundukları Raheem Sterling'in haftada 130 bin Pound istemesine kızarak bazı açıklamalarda bulundu.

Rodgers'tan Sterling'e sitem

Rodgers, 'İlk olarak şunu belirtmek istiyorum Liverpool kulübü olarak genç oyuncularımıza astronomik rakamlar veren bir kulüp değiliz.Genç yaşta alacakları haftalık ücretler kariyerlerini tehlikeye sokabilir' dedi.

Sterling şu anda haftada 70 bin pound kazanıyor ve gelecek sezon bitimine kadar Liverpool ile mukavelesi var. Liverpool kulübü olarak Sterling'e teklif edilen haftalık 95 bin Pound. Steven Gerard'ın ne pahasına olursa olsun kulüpten ayrılmasına izin vermeyin dediği Sterling için birçok kulübün peşinde olduğu biliniyor.

Brendan Rodgers ise kaptanıyla aynı görüşte değil.Rodgers 'Raheem Sterling için önerdiğimiz kontrat hala gelişmekte olan genç bir futbolcu için çok iyi bir kontrat.Ümit ediyorum ki menecerleri astronomik rakamları bırakıp teklif ettiğimiz kontratı biran evvel imzalar.Bu önerilen kontrat hala gelişmekte olan bir futbolcu için bize göre çok iyi bir kontrat.Genç yaşya büyük paralar kazanan futbolcuların gelişmesi gecikebilir.Biz Liverpool kulübünün Raheeem'in gelişmesindeönemli rol oynayacağına inanıyoruz ve önerdiğimiz anlaşmayı kabul edeceğinden eminiz.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ