MENÜ

Rodallega şimdiden hazır

Son haftaların formda ismi Hugo Rodallega, Akhisar karşılaşmasını dört gözle bekliyor. Hafif sakatlığı bulunan Burak Yılmaz’ın yerine ilk 11’de sahaya çıkması beklenen Kolombiyalı futbolcu, idmanların ardından ekstra çalışmalar yapıyor.

Rodallega şimdiden hazır

Sakatlığı olmasına rağmen fedakarlık yaparak hem Trabzonspor hem de Milli Takım formasını giyen Burak Yılmaz’ın, İzlanda karşılaşmasının ardından ağrılarının iyice artması Bordo-Mavili camiada moralleri altüst etmişti. Ancak 32 yaşındaki oyuncunun, hafta boyunca takımla birlikte idmana çıkması teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal, hafif tempoda çalışmalarına devam eden tecrübeli futbolcuyu, Akhisar karşısında riske etmek istemezken, son haftaların formda ismi Hugo Rodallega’yı da ilk 11’e hazırlıyor. İdmanlarda sık sık Kolombiyalı futbolcuyla konuşan 55 yaşındaki teknik adam, her fırsatta ona güvendiğini dile getiriyor.

‘Yokluğunu hissettirmeyeceğim’

Forma şansını büyük bir fırsat olarak gören Rodallega’nın ise yakın çevresine, “Burak’ın yokluğunu hissettirmeyeceğim. Akhisar karşısında gol atmak ve takımıma galibiyeti getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” dediği öğrenildi. Her idmanın ardından ekstra gol çalışması yapan deneyimli futbolcu, geride kalan haftalarda sadece 127 dakika süre almasına rağmen 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.


Joao Pereira kalmak istiyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ