MENÜ

Robot değil Attila Szalai!

Attila Szalai, Karagümrük karşısında sık sık hata yaptı. Jesus, öğrencisinin mental yorgunluk yaşadığını söyledi. Macar oyuncu, bu sezon kadrodaki büyük rotasyonlara rağmen 17 maçın 16’sının tamamında, 1’inin ise son 10 dakikasında forma giydi, 2 kez de Macaristan ile sahaya çıktı.

Robot değil Attila Szalai!

Jorge Jesus, bu sezon her maçta büyük rotasyona imza attı. Zaman zaman bir sonraki maça ilk 11’de tam 8 değişiklik yaparak çıktı. Portekizli hocanın vazgeçemediği tek bir isim vardı: Attila Szalai... Macar yıldız, Fenerbahçe’nin oynadığı 17 resmi maçın 16’sında 90 dakika (Dinamo Kiev rövanşında 120 dakika) sahada kaldı. Austria Wien rövanşında ise son 10 dakikada süre aldı. Başarılı savunmacı, ayrıca Macaristan Milli Takımı ile Almanya ve İtalya maçlarında 90’ar dakika süre aldı. Bu yoğun temponun etkileri, Karagümrük karşısında kendini gösterdi.

Haberin Devamı

Perşembe dinlenebilir

Bu sezon çok iyi bir performans sergileyen Macar savunmacı, önceki akşamki maçta yaptığı hatalarla dikkat çekti. Ancak Jorge Jesus da karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada Szalai’nin bu sezon çok fazla görev yaptığı ve mental yorgunluk yaşadığını söyledi. Portekizli hoca, perşembe günü AEK Larnaka ile oynanacak mücadelede öğrencisini dinlendirebilir.

YORUM YAZ