MENÜ

Robert Lewandowski'den ve Bayern Münih ve Polonya'yı yıkan haber

Polonya’nın Andorra’yı 3-0 yendiği mücadelede 2 gol atmasının ardından sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Robert Lewandowski'den kötü haber geldi. Bayern Münih formasıyla Avrupa'yı sallayan Lewandowski'nin 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıklandı. Polonya'nın İngiltere ile oynayacağı maçı kaçıracak olan Lewa, Bayern'in de PSG maçları dahil birçok önemli karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Robert Lewandowski'den ve Bayern Münih ve Polonya'yı yıkan haber

2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Polonya’nın I Grubu’nda Andorra’yı konuk ettiği maçta 2 gol atmasının ardından sakatlanarak kenara gelen Robert Lewandowski'den kötü haber geldi. Bayern Münih, yıldız forvetin 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Attığı gollerle Avrupa'nın en formda forvetlerinden birisi olan Lewa, Polonya'nın I Grubu'nda lider İngiltere ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Bundesliga'da şampiyonluk kovalayan Bayern Münih de hafta sonu takipçisi Leipzig ile karşılaştığı maçta yıldız golcüsünden faydalanamayacak.

Robert Lewandowskiden ve Bayern Münih ve Polonyayı yıkan haber

Bayern Münih, diz sakatlığı geçiren Robert Lewandowski'nin 1 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

PSG maçlarında yok!

32 yaşındaki forvetin Bundesliga'da Leipzig'in yanı sıra Union Berlin, Wolfsburg, Bayer Leverkusen ve Mainz maçlarında forma giyemeyecek.

Polonya ve Bayern Münih formasıyla 37 resmi maçta 42 gol atan 32 yaşındaki yıldız, Bavyera ekibinin Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde PSG ile oynadığı maçlarda da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Robert Lewandowskiden ve Bayern Münih ve Polonyayı yıkan haber

Lewandowksi, bu sezon kulüp ve Milli Takım formalarıyla çıktığı 42 maçta 47 gol atma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ