MENÜ

Rize'nin umudu Lafferty

Çaykur Rizespor'un Norwich City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Lafferty ilk maçında hayli etkiliydi. İrlandalı'nın Fenerbahçe'yle oynanacak kupa maçında 11'de yer alması bekleniyor.

Rize'nin umudu Lafferty

9 kişi kaldığı maçta Beşiktaş’a karşı cesur bir futbol ortaya koyan Çaykur Rizespor alkış alırken taraftarı asıl sevindiren gelişme yeni transfer Kyle Lafferty’nin performansıydı. Teknik direktör Hikmet Karaman’ın alınması için büyük uğraş verdiği Kuzey İrlandalı forvet Beşiktaş maçının 58. dakikasında görücüye çıktı. Adam eksilten, güçlü fiziğiyle iyi top saklayan ve hava toplarını çevresine servis eden 27 yaşındaki forvet taraftarın beğenisini kazandı. Kweuke’nin sakatlığında Lafferty’nin, Fenerbahçe’yle kupada oynanacak çeyrek finale çıkma mücadelesine ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Karaman sıkıntıda!

Bu arada vakit kaybetmeden yarınki Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor’da kadro sıkıntısı yaşanıyor. Sakat, cezalı ve Asya kupasına giden oyuncuların eksikliği teknik heyeti sıkıntıya soktu. Forvet hattı oyuncuları Kweuke ve Deniz’in sakatlığı, Beşiktaş maçında gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düşen Kıvanç ve Koray ile Asya Kupası’nda bulunan Viera’nın bu hafta da oynayamayacağı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ