MENÜ

Rize 'ümit' vermedi: 1-1

Nokta transferlerle güçlenen Çaykur Rize'den beklenti büyüktü. Ancak Gençlerbirliği'ni konuk eden Yeşil-Mavililer, evinde geriye düştü. Ümit, Karadeniz ekibine 1 puanı getirdi. Ancak Rize lige hazır görüntü vermedi.

Rize 'ümit' vermedi: 1-1

Geçmiş zaman, Sabiha Gökçen hava limanı müdürü konuşuyor televizyona ‘tesislerimiz, pistlerimiz, mükemmel her şeyimiz tamam ama uçağımız yok!’ Rizespor Başkanı Kalkavan’a da ‘durum nedir?’ diye sorsak, ‘Şahane bir stadımız, seçkin kadromuz, mükemmel zeminimiz, çok değerli rakibimiz kısacası her şeyimiz var ama taraftarımız yok!’ cevabını verecekti herhalde. İlhan Cavcav’ın kız kardeşini toprağa verip büyük acısıyla Ankara’dan maça yetiştiği yerde Rize’li burnu dibindeki heyecana icabet etmemişti nedense? FANATİK ailesi olarak Cavcav ve yakınlarına sabır, Perrin hanımefendiye rahmetler diliyoruz.

Haberin Devamı

Gençler daha hazır

Gençlerbirliğinin fiziksel ve zihinsel olarak daha hazır olduğunu gördüm. Rizespor’da gol için sadece Kweuke’nin akıllarda olması olumsuz bir hücum planlaması ortaya çıkardı. Vaziyeti sezince 2. yarı Holosko ve Ümitle bu arızalı yapıyı değiştirdi Özdilek. 22. dakikada Rizespor atağında Kweuke topu hücüm alanında kaptırdı ama ikramını benzer beceriksizlik örneğiyle Tosic rakip savunmaya gönderdi ve karşılıklı hatalar denklendi! Gool... Dakika 35 Guido Koçer müthiş bir sol vuruşla ekibini öne geçirdi: 0-1. 62’de Gençler savunması Holosko fırsatçılığına kurban gitti hatasını golle ödedi Ümit ve 1-1 bitti maç.

Oğuz Dizer

YORUM YAZ