MENÜ

Rize deplasmanda da başarı bekliyor

Bank Asya 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'da, kulüp başkanı Metin Kalkavan, deplasmanlarda da ciddi başarılar beklediklerini söyledi.

Rize deplasmanda da başarı bekliyor

Kalkavan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig yarışının sezon sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Ligin ikinci yarısında iyi mücadele ediyoruz. Ligde 4 maçtır gol yemedik. Takım savunması, kurgusu oturdu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının sonlarında dahi takım ofansif ve defansif anlamda her şeyi yaptı. Fizik olarak bütün oyuncularımız çok büyük katkı sağlıyor. Lig bizim için yeni başladı. Gittikçe üstüne koyarak ilerleyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

İç saha maçlarındaki başarıyı deplasmanlara yansıtmaları gerektiğini ifade eden Kalkavan, "Deplasmanlarda da ciddi başarılar bekliyoruz. Ekibimiz bunu yapabilecek güçte. Kaliteli bir ekibimiz var. Gerçekten her maç final. Bu ligde küçük büyük takım ayrımı yok. Önümüzde 2 önemli deplasman var. Hedef elbette 6 puan. Şampiyon olmayı çok istiyoruz. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadıkları maçta, bir pozisyonda lehlerine penaltı verilmemesinde ve attıkları golün ofsayt gerekçesi ile iptal edilmesinde kasıt aramadıklarını kaydeden Kalkavan, şöyle devam etti:
"Hakemlerle ilgili konuşmayacağız. Onlar gördüğünü çalmaya çalışıyor. Önemli olan kasıt olmaması. Bu tip konuları konuşmuyoruz. Lig bitene kadar da konuşmayacağız. Gazeteci, görür, tartışır yazar. Tekrar tekrar izler yorumlar. Her iki takımın lehine, aleyhine hatalar bundan sonra da olacak. Önemli olan burada kasıt olmaması. Kimsenin kasıtlı olduğuna inanmıyoruz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında maalesef hatalar yaşadık. Bunlar herkese olabiliyor.",

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ