MENÜ

Rıza Çalımbay'dan 500. maç paylaşımı

Sivasspor'da harikalar yaratan tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, kariyerinin 500. maçına çıktı. Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Sivasspor - Fenerbahçe maçıyla kariyerinin en önemli maçlarından birine çıkan Rıza Çalımbay'ın takımı sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Rıza Çalımbay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çalıştırdığım her takımda her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. 500. Lig maçımdan galibiyetle ayrıldığım için ayrıca mutluyum. Nice 500’lere..." yazarak 500. maçından galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu paylaştı.

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Sivasspor - Fenerbahçe maçı Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay için ayrı bir önem arz ediyordu.

Haberin Devamı

Sivasspor'da bu sezon rekorlara imza atarak harikalar yaratan tecrübeli teknik direktör Rıza Çalımbay, kariyerinin 500. maçına çıktı.

Rıza Çalımbay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çalıştırdığım her takımda her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. 500. Lig maçımdan galibiyetle ayrıldığım için ayrıca mutluyum. Nice 500’lere..." yazarak 500. maçından galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu paylaştı.

YORUM YAZ