MENÜ

Rıza Çalımbay: 'Trabzonspor kadar iddialıyız'

Yiğido'nun hocası Rıza Çalımbay, Trabzonspor karşılaşması öncesinde, "Trabzonspor ne kadar iddialıysa biz de o kadar iddialıyız. Nisan ayı zorlu geçecek. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, sezonu mutlu bitirmek istiyoruz" dedi.

Rıza Çalımbay: 'Trabzonspor  kadar iddialıyız'

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Bordo-Mavililer karşısında zafere ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Trabzonspor karşılaşması, üst sıralara tırmanmamız için çok kritik bir maç olacak. Bu sene Başakşehir ile birlikte en çok maç oynayan takımız. Bunun bedelini puan kayıpları ve sakatlıklarla ödedik. Bizim için Göztepe maçı çok kritikti. Trabzonspor karşılaşması çok daha önem kazandı."

Haberin Devamı

'Avrupa'ya gidebiliriz'

Beşiktaş Türkiye Kupası'nı da kazanırsa, 5. olarak Avrupa'ya gidebiliriz. Trabzonspor ne kadar iddialıysa, en az onlar kadar biz de iddialıyız. Kadromuz toparlandı. Maça tamamen hazırız. Bu iyi gidişatı sürdürmek istiyoruz. Haftalardır kaybetmiyoruz. Nisan ayı yoğun bir tempoda geçecek. Toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Geçen senekine yakın bir başarı yakalayıp, sezonu da mutlu bir şekilde bitirmeyi hedefliyoruz."

Tunç Kayacı

YORUM YAZ