MENÜ

Rıza Çalımbay Pazdan'ı istiyor!

Milli arada izlenen Polonyalı stoper Michal Pazdan için Trabzonspor hızlı davranacak. Rıza Çalımbay, “Devre arasında hatta daha önce bu işi bitirelim, Dünya Kupası’ndan sonra oyuncuyu almak zor olabilir” diyerek yönetime mesajı verdi.

Rıza Çalımbay Pazdan'ı istiyor!

Transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor’da takviye yapılacak öncelikli bölge defans...

Şartların oluşması halinde iki stoper birden almayı planlayan Bordo-Mavililer, bu oyunculardan birini büyük ölçüde belirledi: Michal Pazdan. Polonya Milli Takımı’nda istikrarlı olarak oynayan ve arada Rıza Çalımbay’ın yardımcısı Bülent Albayrak tarafından izlenen 30 yaşındaki savunmacı, teknik heyetin beğenisini topladı.

Hem Albayrak hem de Çalımbay olumlu görüş belirtirken, Çalımbay yönetimi aceleci davranılması konusunda uyardı. Rıza hoca, “Devre arasında hatta daha önce bu işi bitirelim. Eğer transferi sezon sonuna bırakırsak Dünya Kupası’nın ardından oyuncuyu almak zor olabilir” dedi.

Kulüp sorun değil

Polonya Milli Takımı’nın lider bitirdiği eleme grubunda 10 maçın 7’sinde forma giyen Pazdan’ın, kulübü Legia Varşova ile 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ancak Pazdan’ın serbest kalma bedeli de var: 2.5 milyon Euro. Bordo-Mavililer bu rakamın altına işi bitirmek isteyecek fakat olmazsa 2.5 milyon Euro maddesini kullanacak. Önemli olan nokta kulübünden ziyade oyuncuyu ikna etmek.

Sol bek sezon sonunda...

Sol bekte Mustafa Akbaş’ı kullanan ancak onun sakatlığında Emmanuel Mas’a mecburi dönüş yapmak zorunda kalan teknik direktör Rıza Çalımbay, bu bölgeye transferi sezon sonuna bırakacak. Daha önce Arjantin Milli Takımı’nda da oynayan Mas ile 2 haftalık arada yakından ilgilenen tecrübeli hoca, başarılı oyuncuya güveniyor. Mustafa Akbaş döndükten sonra Çalımbay iki oyuncunun rekabetine göre karar verecek.

Belçikalı oyuncular milli marş müziğini istemediler!




Haberin Devamı
YORUM YAZ