MENÜ

Rıza Çalımbay: Hiç bonservis parası vermeden transfer yaptık!

Süper Lig'de 11. hafta sonunda Demir Grup Sivasspor, liderliğini sürdürdü. Kırmızı-beyazlıların başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fanatik TV'de 'Günün Konuğu' programında takımın gidişatını değerlendirdi. Ömer Necati Albayrak'ın sorularını yanıtlayan Rıza Çalımbay, "Süper Lig'de iyi bir yere geldik ama önemli olan bunu devam ettirmek" dedi.

Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de gösterdiği performansla göz doldurmaya devam ediyor. Kırmızı-beyazlıların başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay, Fanatik TV'de 'Günün Konuğu' programında takımın gidişatını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ömer Necati Albayrak'ın sorularını yanıtlayan Rıza Çalımbay, "Süper Lig'de iyi bir yere geldik ama önemli olan bunu devam ettirmek" dedi.

Sivasspor'un sezon başındaki transfer sürecinden günümüze kadar gelen süreci değerlendiren Çalımbay, "Biz diğer takımlar gibi oyuncular alamayız. Kulübümüzün de bir bütçesi var. Transfer sürecinde çok dikkatli hareket etmemiz gerekiyordu. Hiç dengeleri bozmadık. Hiç bonservis parası vermeden transfer yaptık. Baktığınız zaman en çok yerli oyuncu oynatan ve en çok süre veren biziz" dedi.

YORUM YAZ