MENÜ

'Rıza Çalımbay haksızlığa uğradı!'

Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Panorama programında, İnternet Koordinatörümüz Umut Eken ve İstatistik Sorumlumuz Aslıhan Çil, Süper Lig'de 14. haftanın maçlarını değerlendirdi. Programda Süper Lig 14. hafta puan durumunu inceleyen Umut Eken ve Aslıhan Çil, lider Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay'ı da gündemine aldı. Umut Eken, 'Rıza Çalımbay'ın medyada hak ettiği yeri bulamadığını düşünüyorum. Kendisi ciddi bir haksızlığa uğruyor.' dedi.

Süper Lig'de 14. hafta geride kaldı. Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Panorama programında Süper Lig 14. hafta puan durumunu değerlendiren İnternet Koordinatörümüz Umut Eken ve İstatistik Sorumlumuz Aslıhan Çil, Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay'ı gündemine aldı.

Haberin Devamı

Sivasspor, bu sezon Süper Lig'de oynadığı maçlarda gol atmayı başaran takım olurken, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a karşı 3-1 galip gelerek zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Sivasspor'un elde ettiği istatistiklere rağmen Rıza Çalımbay'ın medyadaki yerine dikkat çeken Umut Eken, 'Rıza Çalımbay'ın da medyada hak ettiği yeri bulamadığını düşünüyorum.' dedi.

İstatistik Sorumlumuz Aslıhan Çil'in 'Bu konuda Rıza Hocanın bir suçu yok. Rıza Hoca daha ne yapsın?' yanıtına karşılık Umut Eken, 'Tabii ki Rıza Hoca daha ne yapsın. Ersun Yanal aynı şeyleri yaparken Anadolu takımlarında, Bülent Uygun aynı şeyleri yaparken medyada çok daha fazla yer buluyorlardı. Rıza Hoca çok ciddi bir haksızlığa uğruyor.' dedi.

YORUM YAZ