MENÜ

Riven Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Riven İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Riven aynı zamanda League of Legends mobil karakterlerinden birisidir. Cooldown ve reduction yarı tank işlevi gören bu şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini sizler için derledik. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Riven Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Riven İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Riven aynı zamanda League of Legends mobil karakterlerinden birisidir. Cooldown ve reduction yarı tank işlevi gören bu şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini hazırladık.

Haberin Devamı

Sürgün Riven

Uzun zamanlar önce Noxus ordularında kılıç ustası olan Riven artık bir hiçtir. Fethetmeye çalıştığı bu topraklarda bir sürgün olarak yaşam mücadelesi vermektedir. İnandığı doğruların ve muazzam gücünün sayesinde rütbesini almanın derdindedir. Efsanevi rün kılıcı ile kendi birliği tarafından ödüllendirilmiş bir şampiyondur.

Lonia cephesinde ise Riven'ın vatanına karşı duyduğu güven sınanmış sonunda ise tamamen paramparça olmuştur. İmparatorluğu ile tüm bağlarını koparan şampiyon paramparça olan dünyasında kendisine bir yer edinmeye çaba gösteriyor. Ancak Noxus artık eski Noxus değil.

Sürgün Riven Oynanış Biçimi

Hem bir savaşçı hem de üstün yetenekli bir suikastçı olan Riven şampiyonunun pasif skili Rünlü Kılıç, şampiyonun yetenekleri kılıcını yükleyerek, normal saldırılarının fazlasını ek olarak fiziksel hasar verir. Şampiyonun kılıcı 3 kez kadar yüklenebilir. Her saldırısında ise bir yük harcar.

Haberin Devamı

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Kırık Kanatlar, şampiyon belirli bir mesafe sıçrayarak bir darbe indirir. Bu skill, 2 defa daha aktifleştirilebilir. Şampiyon ileri doğru saldırır ve temas ettiği bütün birimlere fiziksel hasar verir. Yakındaki rakipleri çarpma noktasından 150 mesafe uzağa savurur. Ayrıca bu sıçrayış geçilemez araziden geçmesini de sağlar. İmlecin üstünde bulunan rakibi hedef alamazsanız, o sırada yüzünün dönük olduğu tarafa saldırır.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Ki Patlaması, şampiyonun kılıcı bir rün enerjisi patlaması yaratarak yakındaki rakipleri şoke eder. 0.75 saniye kadar sersemlemelerini sağlar. Ayrıca fiziksel hasar verir.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Yiğitlik, şampiyon imleç doğrultusunda öne atılır. 1.5 saniye kadar hasarı önleyen bir kalkan kazanır.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Sürgün Kılıcı, şampiyonun silahı 15 saniyeliğine ruhani enerjiyle dolar. Böylece %20 ek saldırı gücü verir. Diğer yandan saldırılarına fazladan 75 menzil ve bir defaya mahsus olarak Rüzgâr Darbesi kullanma imkanı kazandırır.

Haberin Devamı

Rüzgar Darbesinde ise şampiyon vurduğu bütün rakiplere fiziksel hasar verir. Rakiplerin canı ne kadar azsa, verilen hasar o kadar yüksek olur.

Sürgün Riven S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Riven şampiyonunun yeni rün dizilimi;

İsabet

Yenilmez

Zafer

Efsane: Çeviklik

Son Darbe

İlham

Sihirli Pabuçlar

Kozmik Sezgi ve ayrıca;

+ %1 ila 10 Bekleme Süresinde Azalma (seviyeye bağlı)

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 15 ila 90 Can (seviyeye bağlı)

Sürgün Riven S11 Yetenek Skilleri

Riven şampiyonunun skilleri attack damage'dan bonus alır. S11 yeni sezonda Riven şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Kırık Kanatlar: 1- 4- 5- 7- 9

Ki Patlaması: 3- 14- 15- 17- 18

Yiğitlik: 2- 8- 10- 12- 13

Sürgün Kılıcı: 6- 11- 16

Sürgün Riven S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda MİD'de de oldukça iyi iş yaptığı Riven şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

Darius

Garen

Jax

Renekton

Olaf

Sürgün Riven S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Işınlan: 4,5 saniye odaklanma yaptıktan sonra şampiyon hedef aldığı dost kuleye, minyona ya da toteme ışınlanır.

Haberin Devamı

Kara Balta

Hızkesen

Çelik Kaplamalı Çizme

Ölümün Dansı

Koruyucu Melek

Fani Hatıratı

Sürgün Riven Kostümleri

Tüm sezonlar boyunca Riven şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Arınmış Kostümü

Kızıl Elit Kostümü

Savaş Tavşanı Kostümü

Şampiyonlar Şampiyonu Kostümü

Ejderkılıç Kostümü

Arcade Kostümü

Şampiyonlar Şampiyonu 2016 Kostümü

Şafağın Kılıcı Kostümü

Pulsefire Kostümü

YORUM YAZ