MENÜ

"Riske girdik kazandık"

Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki bakım çalışmaları yüzünden Balıkesir'de oynadığı 2'nci hafta müsabakasında Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 yenerek puanını 4'e çıkarırken teknik direktör Cihat Arslan, "Riske girdik ve kazandık" dedi.

"Riske girdik kazandık"

İlk yarıda kontrollü bir futbol sergilediklerini, ikinci yarıda henüz hazır olmayan Rodallega ve sakatlıktan çıkan Bruno'yu sahaya sürerek risk aldıklarını hatırlatan Cihat Arslan, "İlk yarıda Halil'in direkten dönen topu gol olsaydı, maçı erken koparabilirdik. Her şeye rağmen galibiyet çok güzel" diye konuştu.

Torku Konyaspor deplasman beraberliği ve Mersin İdmanyurdu galibiyetinin kendilerini aldatmayacağını sözlerine ekleyen Cihat Arslan, "Kazandık ama eksiklerimiz var" derken şöyle devam etti:

"Biz kabuk değiştiren bir takımız. Pek çok oyuncumuz kadroya bu sezon katıldı. Organizasyon açısından kendimizi geliştirmeliyiz. Ayrıca 4-5 oyuncumuz fiziksel açıdan henüz hazır değil. Bu sorunları aştığımızda çok daha iyi duruma geleceğiz. Trabzonspor maçından sonra lige verilecek arayı iyi değerlendirip, eksiklerimizi gidereceğiz."

RODALLEGA ŞOV BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor deplasman beraberliğinin ardından Mersin İdmanyurdu'nu 2-0 mağlup ederek puanını 4'e çıkaran Akhisar Belediyespor'da Hugo Rodallega da farkını göstermeye başladı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'dan transfer edilen Kolombiyalı yıldız, fiziksel açıdan tam anlamıyla hazır olmadığı için ikinci yarıda oyuna girerken sahada kaldığı 45 dakikalık süreçte bir gol atıp bir de penaltı yaptırarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Premier Lig kariyerinde 187 maç oynayıp 39 gol atan, Kolombiya Milli Takımı'nda 43 kez forma giyip fileleri 8 kez havalandıran Rodallega teknik heyetten tam not alırken, Gekas'tan bu yana etkili bir santrfor bulamayan Akhisar Belediyespor'un derdine derman olacağını gösterdi. Yeşil siyahlı kulüple mecaralı bir pazarlık süreci sonunda sözleşme imzalayan Kolombiyalı futbolcu, aynı dönemde babasının vefatı yüzünden ülkesine gitmiş, bu yüzden antrenmanları aksatmıştı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ