MENÜ

Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe isyanı: İstemiyorum!

Fenerbahçe - Başakşehir maçında kazanan 4-1'lik skorla Sarı-lacivertliler oldu. Maçın ardından karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek'in kararları eleştirilerin hedef noktasıydı. Fenerbahçe - Başakşehir maçının hakemini eleştiren isimlerden biri de yorumcu Rıdvan Dilmen oldu. NTV'de konuşan ünlü yorumcu Fenerbahçe'nin kazandığı bu maçın bazı şeylerin üstünü örtmemesi gerektiğini ifade etti.

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesi Fenerbahçe - Başakşehir maçında kazanan 4-1'lik skorla Sarı-lacivertliler oldu. Maçın ardından karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek'in kararları eleştirilerin hedef noktasıydı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Başakşehir maçının hakemini eleştiren isimlerden biri de yorumcu Rıdvan Dilmen oldu. NTV'de konuşan ünlü yorumcu yine gündem yaratan yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe'nin aldığı skorun bazı şeyleri örtmemesi gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ben Fenerbahçe'nin terine asla laf söyleyemem. Ben bir Fenerbahçeli olarak böyle galibiyet istemiyorum. Ben 'gayeye giden yol meçhul' diyenlerden değilim. Fenerbahçeli olduğum için öyle bir yorum yaptım. Ben bugün çok mutsuzum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ