MENÜ

Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş - Trabzonspor maç tahmini!

Beşiktaş - Trabzonspor maçı Süper Lig'in 22. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak. Ligin zirvesini yakından ilgilen mücadeleyi futbolseverler heyecanla bekliyor. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş - Trabzonspor maçı Süper Lig'in 22. haftasının merakla beklenen mücadelesi olarak dikkat çekiyor. Zirveyi de yakından ilgilendiren karşılaşmayı Rıdvan Dilmen NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında yorumladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş - Trabzonspor maçının net üç ihtimalli maç olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Seyircili olsaydı yüzde 50 Beşiktaş, yüzde 30 beraberlik, yüzde 20 Trabzonspor derdim" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki her takım gibi Trabzonspor'un da yoğun maç temposu olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Trabzonspor uzun süredir çok puan alıyor ama 3-4 haftadır oyununu da geliştirdi. Beşiktaş takımı sert bir takım, Trabzonspor da çok pozisyon veren takım görüntüsünden çıktı. O yüzden ortada bir maç olarak görüyorum." dedi.

YORUM YAZ