MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Umut Nayir yorumu: Sürpriz bir oyuncu!

Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa, evinde Beşiktaş'ı ağırladı. Deplasmanda Umut Nayir'in uzatmalarda attığı golle 3-2'lik bir skor elde eden Beşiktaş, sahadan galip ayrıldı. Umut Nayir'in performansını NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında yorumlayan Rıdvan Dilmen, 'Bazen sürpriz oyuncular vardır. Yeni nesilin bildiği Semih Şentürk vardı bir de Umut Nayir çıktı.' dedi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa'yı deplasmanda 90+5'te Umut Nayir'in atıtğı golle 3-2 yenerek puanını 27'ye yükseltti. NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Kasımpaşa - Beşiktaş maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, '94. dakika ile 95. dakika arası o bir dakika. Basketbol maçı düşünelim hani bir sonuç yaparsın ya, 2'ye 1 Kasımpaşa yakaladı. Sağdaki oyuncu daha boş diye Koita'ya attı. Beşiktaşlı oyuncu Koita'ya doğru gelince Gökhan yada Vida girdi, kayarak döndü o da golle sonuçlandı. Lens'inde Beşiktaş'ta taraftarla bugüne kadar bir türlü uyumu olmadı yıldızı barışmadı. Fakat bazen bazı oyuncularda bu golü attırması, orjinal bir sol bek olmadığı için ki sol bek iyi oynadı oyundan atıldı biliyorsun Hafez. Heintz iyi oynadı aynı Gökhan'ın 2. goldeki asisti gibi sert kesti.'' dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'a galibiyeti getiren isim Umut Nayir'i değerlendiren Rıdvan Dilmen, 'Bazen sürpriz oyuncular vardır. Yeni nesilin bildiği Semih Şentürk vardır. Bir de Umut Nayir çıktı. Ankaragücü'nde de çok gol atmıştı. Bursaspor'da da fena değildi. Ama bir hazırlık maçında hat-trick yaptığı gün Abdullah Avcının bandına düştü. Sonra Burak sakatken Galatasaray maçında oynattı. Daha sonra oynattığı her maçta görevde yaptı.' dedi.

Kasımpaşa'nın oyun performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, 'Bugünde rakip 10 kişi. Öncelike Kasımpaşa takımını tebrik ediyorum. Pek kullanmadığım bir cümle kullanacağım hani derler ya tam da bulamadım, galipte bu yolda mağlup gibi.. Hakikaten de Koita, Veysel, orta sahada Sadiku.. Müthiş oynadılar. Müthiş müdahele ettiler. Sakin oynamaya çalıştılar. ' dedi.

YORUM YAZ