MENÜ

Rıdvan Dilmen'den transfer değerlendirmesi: En az 2 oyuncu!

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci devre ilk maçında sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Sarı-kırmızılılar sahadan 6-0'lık skorla galip ayrıldı. Galatasaray'ın gollerini Onyekuru (3) Sinan Gümüş (2) ve N'diaye attı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Ankaragücü karşılaşmasını değerlendirdi.

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci devresine muhteşem başladı. Sarı-kırmızılılar Türk Telekom Stadı'nda konuk ettiği Ankaragücü'nü 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Ankaragücü karşılaşmasını değerlendirdi.

Galatasaray'ın transfer kriziyle, Ankaragücü'nün ekonomik krizle konuşulduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın daha oynacağı 30'a yakın maç var. Sahadaki ilk 11'i iyi ancak kulübesinin iyi olaması gerek." dedi.

Galatasaray - Ankaragücü karşılaşmasında sarı-kırmızılı takımda herkesin iyi oynadığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Sahasının en iyisi Belhanda. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdı. İz bırakıcı bir skor. Atak istediği, maçı bırakmama arzusu... Kolay kolay pes etmeyeceğim, yarışın içinde olacağım demek." dedi.

Galatasaray'ın zor maçları olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Galatasaray yönetiminin en az iki oyuncu alması gerek ki alternatifli oyuncular olması lazım. Galatasaray çok kısa bir dönemde sert maçlar oynayacak. Bunları hesap ederek mutlaka transfer politikası izleyeceklerdir" dedi.

YORUM YAZ