MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Sivasspor - Fenerbahçe maçı yorumu: Alan memnun, satan memnun

Fenerbahçe haberi... Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. NTV'de yayınlanann %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Sivasspor - Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. NTV'de yayınlanann %100 Futbol programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Sivasspor - Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Sivasspor maçının sonucunda her iki tarafın da memnun olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Sivas'ta -10 derece hava sıcaklığında oynamak kolay değil. Federasyonun ve yayıncı kuruluşun bundan ders alması gerekir. Keşke Beşiktaş ile Fenerbahçe maçı farklı saatlerde olsaydı. Gündüz ile 3-4 derece fark ediyor ama yine eksilerden iyidir." dedi.

Sivasspor - Fenerbahçe maçının ilk yarısının çok vasat olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Çok vasat oyundan iki gol çıktı. İkinci yarı vasatın biraz üstüne çıkan Sivas vardı. Herkes hayatından memnun sadece izleyici tempodan memnun değil" dedi.

YORUM YAZ