MENÜ

Rıdvan Dilmen'den sert sözler: Arabistan'a mı gideceksin, nereye gidersen git!

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica'nın Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Oyunculara cebinden para verdiğini iddia ederek kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kendisine yapılan teklifle hakaret ettiğini savunan Sumudica, Gaziantep FK'nde şok etkisi yarattı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Sumudica'yı sert sözlerle eleştirdi.

Sumudica'nın sözlerine Rıdvan Dilmen'den ağır eleştiri... Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica'nın Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Oyunculara cebinden para verdiğini iddia ederek kulüp başkanı Mehmet Büyükekşi'nin kendisine yapılan teklifle hakaret ettiğini savunan Sumudica, Gaziantep FK'nde şok etkisi yarattı.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Sumudica'yı sert sözlerle eleştirdi.

Sumudica'nın yaptığı açıklamanın son derece saygısız olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Burası Türkiye, nerede ne konuşacağını bileceksin. Böyle bir durumu medyada paylaşamazsın. Arabistan'a mı gideceksin, nereye gidersen git. Gaziantep FK için önemlidir, sözleşme de uzatılmalıdır. Ama böyle gündeme gelecekse uzatmayın" dedi.

YORUM YAZ