MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Sergen Yalçın'a: Biz 2 senedir bağırıyoruz ama...

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında konuk olduğu Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor maçının ardından VAR sistemiyle ilgili gündem yaratan açıklamalar yaptı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın'ın açıklamalarını yorumladı.

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, konuk olduğu Aytemiz Alanyaspor'a 2-1 yenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor maçının ardından VAR sistemiyle ilgili gündem yaratan açıklamalar yaptı. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın'ın açıklamalarını yorumladı.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın'ın VAR ile ilgili sözleri üzerine yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Şampiyonluğa oynayan takımların antrenörleri VAR'ı istediklerini zannetmiyorum. VAR suistimallere açık çünkü kurallar flu. Eski futbolcu arkadaşlar oturalım ve bugüne kadar kendi lehlerine verilen penaltı kararları da dahil hiçbir futbolcu bunlara penaltı vermez. Oyun kuralları tamamen doğallığını kaybetti. VAR Anadolu takımlarının lehinedir. Beşiktaş hakemle kaybetmedi." dedi.

Sergen Yalçın'ın açıklamalarını 'enteresan' olarak değerlendiren Rıdvan Dilmen, "VAR eleştirisini ayrı tutuyorum. Sergen Yalçın bir sürü maç söyleyebilir. Biz iki senedir bağırıyoruz ama kural penaltı diyor. Bunlar futbolun ruhuna çok ters." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ