MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Sergen Yalçın'a: Beşiktaş'ın Fatih Terim'i olma içgüdüsü...

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 6-0 yendi. Siyah-beyazlılar aldığı galibiyetle 31 puana ulaştı ve yeniden liderlik koltuğuna oturdu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın performansını yorumladı.

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, evinde konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 6-0 yendi. Siyah-beyazlılar aldığı galibiyetle 31 puana ulaştı ve yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın performansını yorumladı.

Beşiktaş taraftarının Türkiye'nin en etkili taraftarı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Oyuncular taraftar varmış gibi oynuyor. Bunun sebebi Sergen Yalçın ve yönetimin başarısıdır. Beşiktaş diğer rakiplerine göre sezon başında daha kontrollü gitmek zorundaydı." dedi.

Sergen Yalçın gibi teknik direktörlerin oynadıkları kulüpte teknik direktör olmak gibi bir hedefleri olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Sergen Yalçın da kendini yargılıyordur zaman zaman. Ben tahmin ediyorum sadece... Anadolu'da kazandığından daha az para kazanıyordur ama o Beşiktaş'ta başarılı olma duygusu... Yeni bir figür çıkarma, Beşiktaş'ın da Fatih Terim'i olma içgüdüsü..." dedi.

YORUM YAZ