MENÜ

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk tahmini: Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe...

Süper Lig'de Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor. Süper Lig'de nefes kesen heyecan 24. haftada adeta tavan yapacak. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi Süper Lig'de zirveyi de fazlasıyla etkileyecek. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki nefes kesen şampiyonluk yarışını yorumladı.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor şampiyonluk için kıyasıya mücadele ediyor. Süper Lig'de nefes kesen heyecan 24. haftada adeta tavan yapacak. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi mücadelesi Süper Lig'de zirveyi de fazlasıyla etkileyecek.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki nefes kesen şampiyonluk yarışını yorumladı.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un şampiyonluk yarışını yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Trabzonspor'un da ilk 4'e gireceğini düşünüyorum. Şampiyonluk yarışı 3 takım arasında kalmış durumda. Kazanıyorsunuz, lider olamıyorsunuz puan bandı hep aynı. Galatasaray, Fenerbahçe uzun süredir kazanıyor. Beşiktaş sadece geçen hafta kaybetti ona rağmen kopamadılar birbirlerinden." dedi.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi öncesi yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Derbide şampiyonluk yarışından kopma olmaz. Fenerbahçe Galatasaray'ı yenerse 6 puan fark atmış olur, o bile koparamaz." dedi.

YORUM YAZ