MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Rizespor - Galatasaray maçı yorumu: Aklı karışık hakemler var!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Çaykur Rizespor - Galatasaray maçını NTV'deki "Yüzde 100 Futbol" programında değerlendirdi. Galatasaray'ın ilk yarı üstün oynayan taraf olduğunu belirten Dilmen penaltı pozisyonunu da değerlendirdi ve "Evet, kurala göre penaltı. Ben de hakem olsam, izlerim sonra da penaltı veririm ama böyle kural olmaz. Pandemi bitsin, bu kurallar yüzünden seyirciler tribünlere yine gelmez" dedi. İkinci yarı için olan yorumlarında da hakem Atilla Karaoğlan'ı eleştiren Dilmen, "Daha 1. dakikada hakeme baktım. Kafa gitmiş! Sebebini bilemem ama üzgün bir hakem gördüm sahada... Yüzde 1 milyon dinlendirilmeli. Oyunda aklı karışık bazı hakemler görmeye başladım. " şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen'den Rizespor - Galatasaray maçı yorumu: Aklı karışık hakemler var!

Rıdvan Dilmen'in yorumları şu şekilde:

Haberin Devamı

İlk yarı tek taraflı, Galatasaray'ın üstünlüğü olan bir maç izledik. Skoda'nın şutu dışında bir hücumu yok Rize'nin neredeyse... Galatasaray çok üstün oynadı. Bu oyun kurallarıyla pandemiden sonra da seyirci gelmez. Evet, kurala göre penaltı. Başakşehir maçının son dakikasında da aynı pozisyon oluştu. Ben de hakem olsam, izlerim sonra da penaltı veririm ama böyle kural olmaz.

Dilmen'in ikinci yarı ve maçla ilgili yorumları şöyle:

"Aklı karışık hakemler görmeye başladım"

Daha 1. dakikada hakeme baktım. Kafa gitmiş! Sebebini bilemem ama üzgün bir hakem gördüm sahada... Yüzde 1 milyon dinlendirilmeli. Hakem gidip Rize adına gol atsa da Galatasaray yenerdi. O başka ama oyunda aklı karışık bazı hakemler görmeye başladım.

Haberin Devamı

Artık hopcalar takımlarına "Kafanı dirseğe sok" talimatı verecekler. Bunu antrenmanlarda çalışacaklar. Bu kural, yanlış kural. Ailelere çağrım var, çocuklarını sakın defans oyuncusu yaptırmasınlar.

YORUM YAZ