MENÜ

Rıdvan Dilmen'den olay iddia: Fenerbahçe taraftarının en heyecanlandığı transferdi, Erol Bulut'un kafasında yok!

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor maçında kazanan 3-0'lık skorla konuk ekip oldu. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla 23 puanda kaldı, Yeni Malatyaspor 16 puana yükseldi. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, mücadelenin ardından konuştu. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk gibi isimlerin değerli olduklarını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Buranın neresi olduğunu anlatın, 'bizim tarihimizde böyle şeyler yok' deyin. Bu takımın performansı bu değil" dedi.

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'a evinde 3-0 yenildi. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla 23 puanda kaldı, Yeni Malatyaspor 16 puana yükseldi.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, mücadelenin ardından konuştu.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından oluşan idari ve teknik ekibi Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Semih Şentürk gibi isimlerin değerli olduklarını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Buranın neresi olduğunu anlatın, 'bizim tarihimizde böyle şeyler yok' deyin. Bu takımın performansı bu değil" dedi.

Fenerbahçe'de oyunculara güven verilmesi gerektiğinin altını çizen Rıdvan Dilmen, "Oyuncu kendisini 70 dakikaya ayarlıyor. Sosa Trabzonspor'dan gelirken Fenerbahçe taraftarının en heyecanlandığı transferdi. Erol Bulut'un kafasında olduğunu söylediği sekiz futbolcuda Sosa yok." dedi.

YORUM YAZ