MENÜ

Rıdvan Dilmen'den olay iddia: Cisse bilerek kart görmüş!

Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Alanyaspor - Ankaragücü maçı 5-0 Alanyaspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmanın 57. dakikasında yedek kulübesinde sarı kart gören Alanyasporlu Papiss Cisse, Galatasaray karşılaşmasında cezalı duruma düştü. Cisse'nin sarı kartı yerel basında gündem oldu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, konuyla ilgili olarak "Sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı için bunu yapmış diyorlar." yorumunu yaptı ve duruma tepki gösterdi.

Geride bıraktığımız cumartesi günü Alanyaspor evinde Ankaragücü'nü konuk etti. Süper Lig'in 13. haftasında oynanan karşılaşmanın 57. dakikasında Alanyasporlu Papiss Cisse, itirazları nedeniyle sarı kart gördü ve Galatasaray karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

Haberin Devamı

Cisse'nin sarı kartı yerel basında gündem oldu. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, konuyla ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullandı.

Rıdvan Dilmen, "Yerel medyada şöyle bir yazı yazmışlar. Bir kaç hafta sakat olduğu için oynamayacakmış. Örneğin sakat bir oyuncunuz var, 3 tane de sarı kartı var. Fair içi - dışı orasında değilim. O tartışılır. Cisse itiraz ediyor, cezalı duruma düşüyor. Zaten sakat, cezası bitiyor. Bunu niye yapabiliyorlar? 21 kişilik kadro olduğu için, 18 kişilik kadro olmuş olsaydı Cisse'yi veya herhangi bir oyuncuyu sen gel kartını burada dördüncü yap, yapmazdın." açıklamalarında bulundu.

Bundan sonra bu tarz durumları engellemek için direkt kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Kadro 21 kişiyse eğer bunu yapacaksın, ya da kadro sayısını 18'e düşüreceksin." açıklamalarına yer verdi.

YORUM YAZ