MENÜ

Rıdvan Dilmen'den MHK'ye sert eleştiri: Gitmemek için emzik dağıtıyorlar

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti. Maçın ardından NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı değerlendirdi. MHK'ye eleştiride bulunan Rıdvan Dilmen, 'MHK'nin gitmemek için emzik dağıttığını görebiliyorum. Beşiktaş'a bir emzik vermişler.' yorumunu yaptı.

Beşiktaş Süper Lig'in 17. haftasında evinde Gençlerbirliği'ni ağırladı. 4-1 sonuçlanan maçın ardından Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında karşılaşmayı değerlendirdi.

Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu'na (MHK) eleştri getiren Rıdvan Dilmen, 'Yorumcu olduğum için bu bir bilgi olarak anlaşılabilir. Böyle bir bilgimiz yok ama gördüğüm kadarıyla gitmemek için uğraşıyorlar. Şunu söyleyebilirim bu MHK'nin gitmemek için emzik dağıttığını görebiliyorum. Bugün Beşiktaş'a bir emzik vermişler. Fırat Aydınus kendisini beğendiğimi bilir. Ama zaten atanırken pansumana geldiğini biliyor. ' dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen, 'Şimdi maça baktığımız zaman ilk yarıda Beşiktaş taraftarı 'Yapma Fırat' diye bağırdı. En büyük protestoyu aslında ilk yarıda Beşiktaş taraftarı yaptı. Neden? Vida'nın yaptığı pozisyonda kartlık faul var. Vermediği zaman oyuncular tahrik oldu. O zamanda onu mu istiyorsun diye soru geliyor insanın aklına. Kötü niyetli de olmak istemiyorum. Zaten atamaya baktığımız zaman alan memnun satan memnun. ' yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

MHK'nin radikal kararlar alması gerektiğini dile getiren Rıdvan Dilmen, 'MHK yıllarca konuşulur. Ama radikal kararlar almazsanız, gençlerinde önünü açmazsanız işiniz çok zor. Çünkü bazı gençler gördüğünü çalmak istiyorlar. Bu önemli bir felsefe. Ama bazıları da yakalayayım da birilerini ezmeyeyim mantığında. MHK'de bunu biliyor. ' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ