MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Marcao yorumu: Satılabilir!

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında GZT Giresunspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazandı ancak Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasındaki gerginlik maçın önüne geçti. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, yaşanan skandalı yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den Marcao açıklaması... Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında GZT Giresunspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazandı ancak Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasındaki gerginlik maçın önüne geçti. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, yaşanan skandalı yorumladı.

Haberin Devamı

Marcao'nun her ne olursa böyle bir hareket yapmaması gerektiğini ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bir kadro dışı olmamalı. Birkaç hafta sonra normale döner diye düşünüyorum. Futbol artık öyle bir oyun değil. Fatih Terim bu tür olaylara müsamaha gösteren bir teknik direktör. Bunu milli takımdan da biliyoruz." dedi.

Marcao'nun gönderilmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Rıdvan Dilmen, "Marcao'ya ciddi bir teklif gelirse şu olaydan dolayı verilebilir. Böyle bir transfer hazırlığı yoksa Fatih hocanın kızacağını, ama birkaç hafta sonra Marcao'yu sahada göreceğiz gibi geliyor bana." dedi.

YORUM YAZ