MENÜ

Rıdvan Dilmen'den kıyaslama: Fenerbahçe uzak ara en iyisi!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u evinde konuk etti. Sarı-lacivertliler mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrıldı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Fenerbahçe forması giyen Samatta, Cisse ve Valencia'yı Sow-Webo-Kuyt üçlüsüne benzeten Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe kadro yapısı olarak Süper Lig'de uzak ara en iyisi" dedi.

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu

Fenerbahçe'nin Trabzonpor karşısında galibiyeti fazlasıyla hak ettiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "İyiye yakın futbol oynadı. Erol Bulut çok riskli bir formata döndü ve skor avantajına rağmen buna devam etti. Son bölümde biraz daha tok futbol oynattı." dedi.

Cisse ve Samatta'nın Erol Bulut'un en büyük problemi olacağını söyleyen Rıdvan Dilmen, "İki oyuncuya da 30 maç görev verse Cisse'nin gol sayısı Samatta'dan fazla olur. 1 asist, 1 gol yaptı çok tecrübeli bir futbolcu. Samatta da iyi oyuncu. İş, Sow - Kuyt - Webo'ya doğru gidiyor. Webo; Cisse, Samatta; Sow, Valencia da Kuyt'ın pozisyonunda. Tam açık değil, tam santrfor değil." dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kadro yapısı olarak Süper Lig'de uzak ara en iyisi olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Belki yarın öbür gün kötüye de gidebilir bunlar futbolun doğasında var. Mesela Galatasaray kötü oynarken golü kesin yiyor, Fenerbahçe kötü oynarken maçı da çevirebiliyor." dedi.

YORUM YAZ