MENÜ

Rıdvan Dilmen'den İrfan Can Kahveci açıklaması!

Galatasaray transfer haberi... İrfan Can Kahveci ismiyle transfer dönemine bomba gibi giriş yapan Galatasaray'da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Transferde mali açıdan zorluk yaşayan Sarı-kırmızılılar, İrfan Can Kahveci transferi için girişimlerini sürdürüyor. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci transferindeki son durumunu yorumladı.

Galatasaray transfer haberi... İrfan Can Kahveci ismiyle transfer dönemine bomba gibi giriş yapan Galatasaray'da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Transferde mali açıdan zorluk yaşayan Sarı-kırmızılılar, İrfan Can Kahveci transferi için girişimlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci transferindeki son durumunu yorumladı.

Yabancı kuralının değişmesiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, "Fatih Terim geleli 2,5 yıl olmuş 41 oyuncu almış. Başkan daha ne yapsın? 141 tane mi oyuncu alsın? Adaletli olmak lazım. Aynı şey Fenerbahçe için de geçerli Ali Koç da en az o kadar oyuncu almıştır." dedi.

Galatasaray transfer gündemindeki İrfan Can Kahveci ismi üzerinden yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Ben Anadolu kulüplerinde oynadım. İrfan Can'ın da gönlünde Galatasaray yatıyor olabilir. İnşallah bir orta yol bulunur. Galatasaray'a 6'ya kadar çıkmış, Başakşehir 10'a kadar düşmüş. Galatasaray'a takasla vs. gelir." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ