MENÜ

Rıdvan Dilmen'den hakem eleştirisi: Duygusal davranıyorlar!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 9. hafta maçında konuk olduğu Gençlerbirliği'n1 5-1 mağlup etti. NTV'de yayınlanan%100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı üzerinden hakemlerin uzatma dakikalarında duygusal davrandığını söyledi.

Süper Lig'in 9. hafta maçında Gençlerbirliği'ne konuk olan Fenerbahçe maçtan 5-1'lik skorla galip ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçı üzerinden hakemlerin uzatma dakikalarında duygusal davrandığını söyledi.

Futbolcuların maçın içinde skoru bildiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Çok maçta yediğimiz golün santrasını Aykut hocayla yapardık. 1-0 öndeyken 1-0 geriye düştük ya da beraberliği yakaladılar. Ben 'Aykut rahat ol 4 olur 5 olur' derdim. Güç farkı böyle maçlarda çıkıyor." dedi.

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçının uzatma dakikaları üzerinden hakemlere genel bir eleştiri yapan Rıdvan Dilmen, "Lig maçlarında hakemler skora göre değil, ne kadar uzatmaları gerekiyorsa o kadar uzatsınlar. Hep söylüyorum, asla uygulanmıyor. İkili averaja kalıyor, gol averajına kalıyor. Bazen duygusal bakıyor hakemler." dedi.

YORUM YAZ