MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın yıldızlarına eleştiri: İkisi de problemli!

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'ın Antalyaspor'la evinde oynadığı karşılaşmada sonradan oyuna giren Falcao, yine sakatlandı. Sarı-kırmızılıların maç kadrosunda Diagne'nin de olmaması dikkat çekmişti. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın santrforları Falcao ve Diagne ile ilgili konuştu.

Galatasaray'ın Antalyaspor'la evinde oynadığı karşılaşmada sonradan oyuna giren Falcao, yine sakatlandı. Sarı-kırmızılıların maç kadrosunda Diagne'nin de olmaması dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın santrforları Falcao ve Diagne ile ilgili konuştu.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Falcao'yla ilgili yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Zamanında çilekler böcekler vardı. Şimdi bonservisi elinde olan futbolculara gitmek zorunda kalıyorsun. Galatasaray'a isim olarak yakışacak bir futbolcu ama bundan sonra Falcao'dan çok şey beklememek lazım. Çünkü garanti parası çok yüksek." dedi.

Diagne ve Falcao'nun maliyeti Galatasaray'a 20 milyon euro civarı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "İkisinden de faydalanamıyorsun şu anda. Biri kaprisli, diğeri sakat. Hocanın da eli kuvvetli değil. Falcao'ya güvenerek yola çıkılmaz. Kötü niyetli değil ama işi bırakmış artık." dedi.

Haberin Devamı

Diagne'nin Antalyaspor karşısında forma giymemesiyle ilgili konuşan Rıdvan Dilmen, "Geçen haftalarda oyundan çıkarken gösterdiği tepki nedeniyle kadroya alınmadıysa haklılar ama cezayı kime veriyorsunuz? Takıma mı, Diagne'ye mi? Neler olduğunu bilmediğim için... İkisi de problemli oyuncu aslında biri sağlık biri kafa olarak." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ